На конкурс «Чиста вода Трускавця» подали понад 20 заявок

З 4 по 18 травня тривав прийом заявок на конкурс «Чиста вода Трускавця. Учасники – учні та батьки, досліджували засоби побутової хімії, які представлені на ринку України, створювали інформаційно-просвітницькі матеріали, що підвищують обізнаність батьків, друзів, вчителів, спільноту, а разом з тим, здатність практично впливати на розв’язання екологічної проблеми.

Загалом на для участі в конкурсі учасники подали понад 20 заявок. Зараз триває аналіз робіт конкурсною комісією. Учасників оцінюватимуть за критеріїями: кількістю якісно досліджених засобів та оригінальністю, достовірністю використаної інформації, креативним підходом, естетичним вирішенням та рівнем технічної реалізації.

Проєкт проходить під гаслом: Чиста вода – безпечна планета!

Міський проєкт «Чиста вода Трускавця» реалізується в рамках програми «Сталий розвиток територіальних громад через партнерські проекти», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини проекту «План розвитку сталої та екологічно безпечної модернізації постачання питної води в Трускавці», номер проекту: Nakopa-E-UKR.3-18». Допомагають в реалізації відділ освіти Трускавця та ТОВ «Трускавецький водоканал». Партнер проекту – Департамент екології та природніх ресурсів Львівської облдержадміністрації

Переможців конкурсу оголосять 29 травня.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь