В департаменті екології та природних ресурсів облдержадміністрації відбулась нарада щодо «Будівництва автомобільної дороги Т-14-02 Східниця – Пісочна на ділянці км 16+100 – км 21+700».

Сьогодні, 20 травня заступником департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Максимом Василишиним за участі представників Департаменту архітектури та розвитку містобудування облдержадміністрації, Сектору у Львівській області Державного агентства водних ресурсів України, Головного управління Держгеокадастру у Львівській області та Служби автомобільних доріг у Львівській області проведено нараду щодо «Будівництва автомобільної дороги Т-14-02 Східниця – Пісочна на ділянці км 16+100 – км 21+700».

Під час наради досягнуто домовленостей щодо вирішення проблемних питань, зокрема погодження проекту землеустрою щодо виділення земельної ділянки в постійне користування для будівництва автомобільної дороги державного значення Т-14-02 Східниця – Пісочна.

Нагадаємо, що Служба автомобільних доріг у Львівській області листом від 19 березня 2020 року звернулась у Державне агентство автомобільних доріг України з проханням виділення коштів для можливості реалізації вищезазначеного проєкту. Зі свого боку Львівська облдержадміністрація листами від 9 квітня 2020 року звернулась в Мінрегіон, Мінекономіки, Мінфін та направила обґрунтовуючі матеріали для виділення коштів з резервного фонду державного бюджету на будівництво автодороги. Окрім того, встановлено бетонні блоки з обох сторін з метою припинення руху автомобільного транспорту на ділянці 1,5 км автомобільної дороги Трускавець – Дрогобич у районі рудника №2.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь