АНОНС. Науково-практична конференція “Наукові та практичні аспекти раціонального використання і охорони природних ресурсів: проблеми та завдання для державних інституцій і територіальних громад”

29.05.2020 у Державному професійно-технічному навчальному закладі «Червоненське вище професійне училище» (с. Червоне Золочівського району Львівської обл.) відбудеться науково-практична конференція “Наукові та практичні аспекти раціонального використання і охорони природних ресурсів: проблеми та завдання для державних інституцій і територіальних громад”.
Захід організовується Західним науковим центром НАН України і МОН України, Інститутом екології Карпат НАН України, національним природним парком «Північне Поділля» та Державним професійно-технічного навчального закладу «Червоненське вище професійне училище».

Конференція присвячена:
– обговоренню актуальних проблем охорони та збереження природних ресурсів, запобіганню і усуненню негативного впливу господарської та іншої діяльності на навколишнє природне середовище;
– удосконаленню інструментарію охорони біорізноманітності та забезпечення умов сталого розвитку Карпатського регіону і прилеглих територій;
– обговоренню заходів для збереження цінних природних та історико-культурних комплексів і об’єктів Північного Поділля.

Тематичні напрями конференції:
1. Наукові та практичні заходи щодо охорони й використання природних ресурсів території: проблеми, механізми, досвід, інновації та конкурентні технології.
2. Правові та організаційні засади легалізації використання природних ресурсів на рівні територіальних громад в контексті чинного природоохоронного законодавства.
3. Флористичне та фауністичне різноманіття природоохоронних територій та проблеми його охорони, збереження та відновлення. Екоосвітня рекреаційно-туристична діяльність як запорука збереження природного довкілля.

Матеріали й тези доповідей будуть опубліковані окремим виданням і вручені під час реєстрації учасників конференції.
Детальніше за телефоном: (032) 297-07-74 або пишіть на електронну скриньку: zncnan@mail.lviv.ua

УВАГА!!! У разі введення змін періоду чи норм обмежувальних заходів карантину, спричинених поширенням коронавірусу SARS-CoV-2 (постанова КМУ № 211 від 11.03.2020), час проведення конференції може бути перенесений, про що буде повідомлено.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь