Українська природоохоронна група запрошує авторів стати учасниками збірки «Матеріали до атласу ссавців України»!

Атлас ссавців України є складовою частиною Атласу ссавців Європи (друге видання). Ця збірка має на меті стати суттєвим доробком у картуванні ссавців України. Результати дозволять з’ясувати як реальне поширення видів, так і ступінь дослідженості території України.


Участь у збірці – безкоштовна.
Умови участі:
До збірки приймаються повідомлення, що містять у табличному вигляді інформацію про зустрічі видів ссавців в Україні з 1991 до 2020 року. Усі подані матеріали будуть проходити рецензування. Публікація має обов’язково містити вступ та таблицю зустрічей. Таблиця має містити латинську назву виду, географічні координати (у десятковому форматі)*, дату спостереження, ім’я спостерігача, примітки.
За необхідності в кінці надається перелік літератури.
Збірка буде видана в електронному та друкованому вигляді та буде мати ISBN. Усі автори отримають електронну версію видання. Друкована версія буде передана до всіх центральних та фахових наукових бібліотек, а також буде доступна для авторів, хто бажає отримати її саме в друкованому форматі. Вартість одного друкованого примірника буде відповідати собівартості його друку (орієнтовно – до 100 грн). Питання, пов’язані з розсилкою друкованого примірника авторам будуть озвучені в другому інформаційному листі.
Для участі в збірці на електронну пошту організаційного комітету слід направити матеріали не пізніше 1 вересня 2020 року на адресу ukrmammal2019@gmail.com
Детальніше за посиланням: http://uncg.org.ua/materialy-do-atlasu-ssavtsiv-ukrainy/

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь