Година Землі – година, щоб побачити зміни

ГОДИНА ЗЕМЛІ – це найбільша світова ініціатива на підтримку збереження Планети та сталого використання її ресурсів.


У суботу, 28 березня, о 20:30 за місцевим часом у більше ніж 180 країнах світу на одну годину відбудеться символічне відключення світла на одну годину у домівках, офісах та біля визначних місць і споруд світу. Згаснуть Лондонське око, театр Сіднею, єгипетські піраміди, міст Ґолден Ґейт в Сан-Франциско, Колізей у Римі, як символи надії на активні дії кожного з нас заради сталого, дружнього до природи світу.

Цього року Година Землі фізично відзначатиметься по домівках. Наша увага зосереджена на збереженні життів – власного та близьких. І це найприродніша риса кожної живої істоти на Планеті.

Година Землі, як і раніше, – символічне вимкнення на одну годину зайвого освітлення та електроприладів, час для відчуття себе дітьми цієї неймовірної Планети. Але, головне, – це імпульс для розвитку, освіти та осмислення звичок – власних, родини, компанії та цілої країни заради життя в гармонії з природою.

Основна тема Години Землі 2020 року: природа має значення. Система життя планети дає нам все необхідне. Природа – ліси, луки, степи, болота, річки та океани та все безцінне різноманіття життя – наші головні спільники у адаптації до зміни клімату.

Цього року організатори пропонують не просто підтримати Годину Землі, а обрати хоча б одну нову звичку, яка допоможе природі почати відновлюватись. Детальніше за покликанням:  https://wwf.ua/our_work/earth_hour/

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь