У Львівській області до 10.04.2020 триватиме місячник озеленення, прибирання та благоустрою.

Даний захід проводиться на виконання Розпорядження голови Львівської облдержадміністрації від 12.03.2020 № 160/0/5-20 «Про проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля».

Метою проведення місячника благоустрою є поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів області, створення нових лісових насаджень, очищення водних джерел, збереження природно-заповідних об’єктів, упорядкування сміттєзвалищ, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення.

Кожен має змогу, витративши небагато часу, стати корисним для суспільства і природи та провести прибирання у власному дворику, на вулиці, біля під’їзду будинку чи висадження квітів, кущів та дерев. Розповісти дітям, а інколи дорослим, про необхідність дбати і піклуватися про природу, підтримувати чистоту довкілля та бережно ставитися до зелених зон у населених пунктах.

Департамент звертається до керівників організацій, установ і підприємств, приватних підприємців, усіх небайдужих громадян долучатися до заходів із очищення території міст і сіл та озеленення території Львівської області.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь