Школярі Львівщини запрошуються до Транскордонної освітньої кампанії у рамках Дня європейської співпраці 2020.

Програма транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 запрошує школи з території Програми (https://www.pbu2020.eu/en/pages/192) взяти участь у Транскордонній освітній кампанії у рамках Дня європейської співпраці 2020.

Сьогодні питання збереження нашої планети має першорядне значення, тому девіз цьогорічної освітньої кампанії – «TOGETHER TO GREEN TOMORROW!»

Молодь з прикордонних регіонів трьох сусідніх країн матиме нагоду спільно працювати над формуванням вмінь та навичок необхідних для екологічного способу життя та нашого «зеленого» майбутнього. Кожен з учасників одержить унікальні промоційні матеріали від Програми та ЄС. Організатори кампанії забезпечують вибраним командам фіналістам витрати, пов’язані з участю у Фіналі, в тому числі транспорт, проживання та харчування.

Участь в кампанії можуть брати команди з 4-х учнів від шкіл (в тому числі загальноосвітніх шкіл, художніх та музичних шкіл), що знаходяться в Україні на території Волинської, Львівської, Закарпатської, Рівненської, Тернопільської та Івано-Франківської областей. Вік учнів – 12-16 років (не випускні класи). Команду повинен супроводжувати вчитель (керівник команди). Кожна школа може подати тільки одну заявку.

24 команди-переможниці візьмуть участь у Фіналі конкурсу, що відбудеться 17-20 вересня 2020 року у Бресті, Білорусь.

Детальніше про кампанію:

https://www.pbu2020.eu/ua/news/1440?fbclid=IwAR0-7gZo-A1xir_LF_iH9Omm8fzDanCXcNKYMoSBDmrWkc35P_EEgJuvSN8

Кінцевий термін подання заявок – 8 травня 2020 року 

Довідково:

У рамках програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 в області реалізується проєкт «RoweLove Розточчя – разом попри кордони». Програма фінансується Європейським Союзом в межах Європейського інструменту сусідства та партнерства.

Виконавцями проєкту з української сторони є Яворівський національний природній парк, Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна», департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА.

Метою проєкту є промоція та збереження природної та історико-культурної спадщини шляхом вдосконалення туристичної інфраструктури, створення туристичних продуктів, що сприятиме покращенню іміджу та туристичної привабливості польського та українського Розточчя.

 

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь