НА ЗЕМЕЛЬНИХ ТОРГАХ У ФОРМІ АУКЦІОНУ ЩЕ ТРИ ВОДНІ ОБ’ЄКТИ ЗНАЙШЛИ СВОЇХ ОРЕНДАРІВ

На земельних торгах у формі аукціону, які відбулися 05 березня у Департаменті екології та природних ресурсів, передано в оренду три земельні ділянки разом із водними об’єктами, а саме:
1. Ставок площею 2,2990 га, який розташований на території Куткірської сільської ради (за межами населеного пункту) Буського району;
2. Ставок площею 8,1990 га, який розташований на території Новосільської сільської ради (за межами населеного пункту) Городоцького району;
3. Ставок площею 1,0297 га, який розташований на території Новосілко-Опарської сільської ради (за межами населеного пункту) Миколаївського району.
Переможці земельного аукціону сплачуватимуть щорічно кошти до бюджету відповідних сільських рад за оренду земельної ділянки разом із водним об’єктом.
Варто зазначити, що надання в оренду водних об’єктів на земельних торгах дає значну кількість позитивних результатів. Йдеться не лише про надходження додаткових коштів до місцевих бюджетів від сплати орендної плати, розвиток рибництва, створення нових робочих місць, але й про прозорий механізм та вільний доступ учасників до аукціону, ефективне та раціональне використання водних об’єктів, здійснення та забезпечення належного контролю за якістю вод.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь