В департаменті екології та природних ресурсів облдержадміністрації відбудеться семінар щодо процедури продажу спеціальних дозволів на користування надрами через Інтернет

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації запрошує всіх бажаючих прийняти участь у семінарі щодо процедури продажу спеціальних дозволів на користування надрами через Інтернет.

Перелік питань, які планується висвітлити під час заходу:
1.Знайомство з проектом “Прозорро. Продажі” (принципи роботи системи, основні напрямки діяльності, результати діяльності).
2. Аукціони з продажу спеціальних дозволів на користування надрами, які проводяться відповідно до Постанови КМУ №848 «Про реалізацію експериментального проекту із запровадження проведення аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами шляхом електронних торгів».
3. Нові ефективні механізми управління та розпорядження об’єктами комунальної та державної власності з використанням ЕТС “Прозорро. Продажі”.
Зазначений захід відбудеться 11 березня 2020 о 12:00 год, м. Львів,
вул. Стрийська, 98 (актова зала департаменту екології та природніх ресурсів ЛОДА). Семінар проводитиме Товарно-сировинна біржа “Галконтракт”
(м. Львів) та Товарна біржа “Українська енергетична біржа” (м. Київ).

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь