Триває практикум «10 днів до перевірки Держекоінспекцією»

Сьогодні, 28.02.2020 триває семінар-практикум «10 днів до перевірки Держекоінспекцією». Захід організовано ECOBUSINESS Group та Професійною асоціацією екологів України за підтримки Департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.


До участі у практикумі запрошені представники органів державної влади, що регулюють галузь, фахівці і керівники екологічних і юридичних служб промислових підприємств.
З вступним словом до присутніх під час відкриття семінару виступили заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Микола Маланич, в. о. начальника Державної екологічної інспекції у Львівській області Василь Стрищак.

Експертами практикуму виступили Василина Нікульнікова голова Міжрегіонального бюро екологічного захисту, представники Державної екологічної інспекції у Львівській області та Департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.

Під час заходу буде розглянуто наступні питання:
1. Екологічне інспектування — захід, що забезпечує екологічну безпеку, чи тиск на бізнес?
2. Види екологічного інспектування. Обстежувальне та дозвільне інспектування — хто і на яких засадах його здійснює?
3. Огляд основних помилок представників органу державного нагляду (контролю) при організації та проведенні перевірки;
4. Інформування українського суспільства про стан навколишнього природного середовища як засіб системної підготовки підприємства до екологічного інспектування.
5. Підтримання і сприяння діяльності громадських організацій у сфері охорони навколишнього природного середовища.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь