Понад 300 студентів стали випускниками регіонального інституту держуправління

31 січня, у Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбулося урочисте вручення дипломів магістрам державного управління.


320 слухачів спеціальності «Публічне управління та адміністрування», які вперше навчалися за скороченою шістнадцятимісячною магістерською програмою підготовки, отримали дипломи магістрів публічного управління та адміністрування. До того ж, 70 із них – відмінники навчання, які мали найвищі рейтинги за усіма результатами підсумкових атестацій та отримали дипломи з відзнакою.
Представники департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, заступник директора департаменту Максим Василишин, начальник управління охорони природних ресурсів та моніторингу Андрій Сенюк, начальник відділу оцінки впливу на довкілля та стратегічної екологічної оцінки Назарій Сорока, головні спеціалісти відділу регулювання використання водних ресурсів та надр Дмитро Козлінський та Ольга Панас та відділу біоресурсів, заповідної справи – Іванна Сторожук також стали магістрами публічного управління та адміністрування.
Випускників привітала керівник апарату Львівської облдержадміністрації Маріанна Вільшинська та побажала їм успіхів та професійного розвитку.
“Ви – високоосвічені фахівці, тож закликаю вас реалізовувати та використовувати набуті знання, потенціал та ідеї тут на рідній землі, щоб наша держава процвітала”, – наголосила Маріанна Вільшинська.

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь