Реалізація програми «Змінимо країну разом»

На Львівщині перебувають делегації з Луганської, Донецької та Івано-Франківської областей. У межах візиту сьогодні обговорили план заходів щодо реалізації Меморандуму про співпрацю в рамках Програми «Змінимо країну разом», що передбачає розширення території дії Програми.
Відтак, сьогодні, 29 січня, відбувся круглий стіл, де представники Львівської та Луганської областей ділилися досвідом впровадження Програми, тонкощами та деталями написання і реалізації проєктів, обговорювали принципи взаємодії та перспективи.
Власне, про перспективи. Нові конкурси міжрегіональних обмінів між закладами освіти, культури і засобами масової інформації буде оголошено вже на початку березня! Тому саме час активно шукати партнерів, тим паче, що розмір гранту буде збільшено, а географію розширено – відтепер до Львівщини і Луганщини долучились Донеччина і Прикарпаття.
«Спільні зустрічі – завжди свято та натхнення. Це справді показує наскільки Програма зближує та об’єднує.» зазначили учасники заходу.
Участь у зустрічі від департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації взяли директора департаменту Руслан Гречаник та начальник управління охорони природних ресурсів Андрій Сенюк, котрі зазначили про Ключові досягнення у галузі охорони довкілля у 2019 році.
Нагадаємо, що з 2018 року «Єврорегіон Карпати – Україна» реалізує програму «Змінимо країну разом», що передбачає проведення конкурсів міжрегіональних обмінів в освітній, культурній і медійній сфері між Львівщиною та Луганщиною.
Меморандум про співпрацю в рамках Програми «Змінимо країну разом» між Міністерством освіти і науки України, Львівською обласною радою, Львівською обласною державною адміністрацією, Івано-Франківською обласною державною адміністрацією, Луганською обласною державною адміністрацією, Донецькою обласною державною адміністрацією, компанією ДТЕК – DTEK та Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна» було підписано в рамках конференції «Співпраця задля розвитку», що відбувалася 9-10 грудня 2019 року в селі Плав’я.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь