РЛП «Верхньодністровські Бескиди» запрошують відвідати Княжу волицю

Відпочинок на природі – те, що необхідне кожному з нас, та проводимо ми його по-різному. Одним – до вподоби прогулянка лісом та пікніки біля річки, а інші віддають перевагу мандрівкам в гори та ночівлі в наметах. Але є ще альтернативний вид відпочинку в лоні природи – це відпочинок у спеціально облаштованих місцях, рекреаційних зонах.  
Рекреаційні зони на території регіонального ландшафтного парку “Верхньодністровські Бескиди” обладнані альтанками, дитячими майданчиками, місцями для розведення вогнищ та вбиральнями. Вони встановлюються для того, щоб акумулювати антропогенний вплив людства на навколишнє середовище.


Одним з основних завдань парку є проведення заходів зі збереження, відновлення й охорони цінних природних об’єктів, пропаганди дбайливого ставлення до природи, створення умов для відвідування цих об’єктів з метою оздоровчого, освітнього й культурного розвитку населення.
Адміністрація РЛП «Верхньодністровські Бескиди» запрошують відпочити з користю для себе та без шкоди для природи, у визначених для цього місцях.
За детальнішою інформацією про відпочинок мальовничими куточками області в межах РЛП «Верхньодністровські Бескиди» звертайтеся до п.Наталі за номером телефону: 0982856238

НА ФОТО: рекреаційна зона “Княжа волиця” на території Спаського лісництва, неподалік Лаврівського Святоонуфріївського монастиря.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь