В Городоцькому районі за фінансової підтримки з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища завершено роботи з покращення технічного стану та благоустрою водойми-ставка на території села Завидовичі.

Так, сьогодні, 27 грудня, заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Холод разом із директором департаменту екології та природних ресурсів Ruslan Hrechanyk оглянули виконання робіт, які були проведені для покращення технічного стану водойми.
Проєкт передбачав очищення і благоустрій водойми, укріплення берегів, поглиблення каналу ріки, яка наповнює став. Крім цього, в результаті ставок став глибшим до 1,5-1,7 метра та чистішим. Нові берегові укріплення захищають від підтоплення близько 3 га земель.
Водночас зазначаємо, покращення технічного стану водойми сприятиме покращенню умов міграції водоплаваючих птахів, облагородить краєвид місцевості населеного пункту.
Фінансування проєкту відбувалося за кошти фонду охорони навколишнього природного середовища (500 тисяч гривень) та місцевого бюджету (554 тисячі).

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь