«Екологічні проблеми та перспективи розвитку малої гідроенергетики, як відновлювального джерела енергії в Україні»

Сьогодні, 11 грудня 2019 року директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Гречаник Руслан Мар’янович та начальник управління енергозбереження департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Якубовський Андрій Михайлович – Львівської прийняли участь у засіданні круглого столу на тему «Екологічні проблеми та перспективи розвитку малої гідроенергетики, як відновлювального джерела енергії в Україні».

Круглий стіл проведено відповідно до Плану роботи Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування на період другої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

Директор департаменту екології та природних ресурсів Руслан Гречаник наголосив: «Я не бачу нестачі електроенергії в країні, проте на сьогодні гостро стоїть питання нестачі питної води. Доцільно відмінити зелений тариф для малої гідроенергетики і вже тоді розробити єдину Стратегію розвитку малої гідроенергетики в Україні за погодженням з профільними міністерствами та громадськістю, яка б врахувала, в першу чергу, питання збереження довкілля».

Детальніше за посиланням:

http://energyukraine.org/wp-content/uploads/2018/05/Otchet–MGES1.pdf

http://komekolog.rada.gov.ua/documents/sluhannja/krugli_stoly_zustrichi/74895.html

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь