У Львові відбулося друге у 2019 році засідання басейнової ради річок Західного Бугу та Сяну

Про проблеми переформування берегів, замулення та зарощення русла Західного Бугу на прикордонній ділянці з Республікою Польща, впровадження нової системи моніторингу вод суббасейнів річок Західного Бугу та Сяну та про стан Західного Бугу без пластику йшлося 04 грудня 2019 року на засіданні басейнової ради річок Західного Бугу та Сяну, яке очолив голова басейнової ради, директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Руслан Гречаник.

Представники Львівської та Волинської областей, які увійшли до складу басейнової ради, а також представники громадських організацій та органів влади і місцевого самоврядування, експерти, вчені та фахівці водогосподарсько-екологічного напрямку, зібралися для досягнення спільної мети – “доброго» стану вод у суббасейнах річок Західного Бугу та Сяну.

 

Довідково:

18 грудня 2019 року у Львові було сформовано басейнову раду річок Західного Бугу та Сяну. До складу басейнової ради увійшло 24 особи, які представляють Львівську та Волинську області. Членами басейнової ради стали представники Регіональних офісів водних ресурсів, центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, водокористувачів, підприємств, установ, організацій, громадських об’єднань, що здійснюють діяльність у межах басейну річок Західного Бугу та Сяну або діяльність яких пов’язана з річковим басейном.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь