Для представників органів місцевого самоврядування проведено семінар-тренінг «Нуль відходів»

Сьогодні, 4 грудня, у Департаменті екології та природних ресурсів облдержадміністрації проведено семінар-тренінг з практичного застосування моделі «нуль відходів».

Семінар організовано Міжнародною благодійною організацією «Екологія-Право-Людина» спільно з Департаментом екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації, Львівською торгово-промисловою палатою, ПП «Пара-Мир», ГО «Нуль відходів Львів» для представників органів місцевого самоврядування.

Головною метою є налагодження замкнутого циклу використання ресурсів, яка допоможе вирішити проблему утилізації відходів, зменшити негативний вплив на довкілля та приноситиме прибуток.

На семінарі розглядали:

-основні складові концепції «нуль відходів», європейський досвід у її застосуванні та можливості для кожного наблизитися до європейських практик;

-повноваження та обов’язки органів місцевого самоврядування у сфері управління відходами;

-успішні практики запровадження сортування та збору вторсировини у Львові та області;

-можливості налагодження ефективних систем роздільного збору відходів для вирішення проблем поводження відходами на місцевому рівні.

 

Також, організатори семінару, зокрема ПП «Пара-Мир», надали вичерпні відповіді на усі запитання щодо вироблення індивідуальних взаємовигідних моделей співпраці для вирішення проблем з відходами, які виникли у присутніх.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь