В межах проекту «Екологія свідомості: протидій байдужості, яка руйнує світ!» відбувається інтернет-голосування за творчі роботи школярів!

До 20 грудня 2019 р. в межах соціального проєкту «Екологія свідомості: протидій байдужості, яка руйнує світ!» на сайті ГО «Світ важливих ініціатив» відбувається інтернет-голосування за творчі роботи школярів м. Львова. Підтримайте своїм голосом найкращі конкурсні роботи!

Голосування за конкурсні роботи триває в наступних конкурсних категоріях:

І. «Саморобні вітальні листівки з Різдвом для воїнів на фронті»:

1-4 клас https://www.inem.lviv.ua/01-1-4-klas/

5-9 клас https://www.inem.lviv.ua/01-8-11-klas/

ІІ. «Авторські фотографії, які викривають пасивність та байдужість, їхні наслідки або відображають протидію цим явищам»: https://www.inem.lviv.ua/02-fotografiya/.

ІІІ. «Вірші або інші поетичні твори на тему загрози від байдужості, пасивності, брехні (зокрема популізму)»:https://www.inem.lviv.ua/03-virshi/.

ІV. «Есе на тему: «Чим страшна байдужість (пасивність, брехня)?»

4-7 клас https://www.inem.lviv.ua/04-4-7-klas/

8-11 клас https://www.inem.lviv.ua/04-8-11-klas/

За підсумками результатів інтернет-голосування визначатиметься один призер («Відзнака глядацьких симпатій») в кожній віковій групі кожної конкурсної категорії.

Докладнішу інформацію про соціальний проєкт для школярів читайте за покликом https://startera.org.ua/project/ekologiya-svidomosti-protydij-bajduzhosti-yaka-rujnuye-svit/. На цій краудфандинговій платформі Tech StartUp School Ви можете також фінансово підтримати цей суспільно важливий проєкт як меценат чи в інший спосіб.

Не будьте пасивними та байдужими!!!

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь