За кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища здійснюється реконструкція міського парку у м. Трускавці

З обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2017 році виділено кошти в сумі 1300,0 тис. грн на реконструкцію міського парку у м. Трускавці.

За дані кошти проведено заміну мережі дощової каналізації діаметром 1000 мм та протяжністю 102 м, що дасть можливість убезпечити територію парку, яка є зоною формування мінеральних лікувальних вод, від негативного впливу поверхневих дощових вод. Також, розпочаті роботи по замощенню головних алей плиткою ФЕМ та завершено оздоблення сходів, що покращить естетичний вигляд парку памятки садово-паркового мистецтва.

Подальший розвиток міста-курорту Трускавець напряму залежить від наявності та сталого добування лікувальних мінеральних вод, що формуються на території Курортного парку. Реалізація проекту спрямована на гарантування екологічної безпеки мінеральних джерел. Крім цього, Курортний парк є візитівкою міста Трускавець і саме його естетичний вигляд приваблюватиме гостей та збільшуватиме відвідуваність курорту.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь