Євроінтеграційні реформи у сфері довкілля – погляд з Ужгорода, Івано-Франківська та Львова

14 березня 2018 року відбувся круглий стіл «Імплементація екологічної складової Угоди про асоціацію: регіональний вимір (Закарпатська, Івано-Франківська та Львівська області)». Організатором заходу є Ресурсно-аналітичний центр “Суспільство і довкілля”.

У круглому столі взяв участь начальник Управління охорони природних ресурсів та моніторингу департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА Сенюк Андрій Іванович.

Під час круглого столу розглянули роль місцевих органів влади у процесі імплементації екологічної складової Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, зокрема, про основні виклики, які стоять перед регіонами у процесі імплементації екологічної складової Угоди про асоціацію, про вплив прийнятих нормативно-правових актів, їх проектів чи прогнозованих реформ на регіони в екологічній сфері, про можливі шляхи й механізми посилення ролі регіонів в євроінтеграційних процесах.

Під час заходу також презентовано аналітичний документ «Регіональний контекст виконання екологічної складової Угоди про асоціацію між Україною та ЄС: основні висновки».

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь