Яворівським НПП зацікавилися туроператори з Польщі

У суботу, 12 травня, Яворівський НПП відвідала група туристичних операторів з Польщі. Метою їхнього візиту було ознайомлення з інфраструктурою та рекреаційно-туристичним потенціалом нашої установи, а також налагодження співпраці між парком та закордонними туристичними фірмами.

Щойно прибувши на подвір’я адміністрації НПП, польські колеги побачили зацікавлену групу дітей, які у дендрарії спостерігали через скло «диво-вулика» як працюють бджілки, і самі зацікавилися цим процесом. З цього моменту і почалось їхнє ознайомлення з інфраструктурою парку.

В еколого-просвітницькому центрі гості дізналися про історію створення та діяльність нашої природоохоронної установи. У музеї історії «Ера» їхню увагу привернули численні експонати, віднайдені на території парку, в Янові і його околицях. Під час екскурсії смт. Івано-Франковим поляки також відвідали Троїцький костел та музей місцевого ХПТУ №14 ім. Йосипа Станька. Кінцевим об’єктом ознайомлення гостей з територією парку був рекреаційний осередок «Верещиця».

«Іноземні колеги на належному рівні оцінили наявну рекреаційну інфраструктуру парку», – зазначив директор Яворівського НПП, заслужений природоохоронець України Михайло Біляк.

Підсумком зустрічі стало укладання між Яворівським НПП та туристичною фірмою «QUAND» угоди про довготривалу та, сподіваємося, плідну співпрацю у сфері обслуговування туристів з України та Польщі. Її підписали Михайло Біляк та Анджей Кудліцкий.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь