Яворівський НПП ділиться досвідом з сфері роботи з дітьми

Днями на базі Еколого-просвітницького центру Яворівського національного природного парку відбулося виїзне засідання методоб’єднання керівників гуртків туристично-краєзнавчого профілю КЗ ЛОР «Львівський обласний центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді». Засідання пройшло в рамках співпраці між природоохоронною установою та центром організації роботи позашкілля. В роботі методоб’єднання взяли участь 11 керівників гуртків Львівської області, зокрема із Самбірського, Старосамбірського, Кам’янка-Бузького, Яворівського, Сокальського районів та м. Львова.

Під час заходу всіх присутніх ознайомили з напрямками діяльності Яворівського НПП, багаторічним досвідом роботи у сфері екологічного просвітництва та шляхами впровадження екологізації населення.

Керівники гуртків «Екологічне краєзнавство», які діють на базі Яворівського НПП представили багатогранність роботи з учнями в гуртку, запровадження різних форм зацікавлення дітей краєзнавством, еколого-просвітницькою роботою та дослідницькою діяльністю.

Гості Яворівського НПП оглянули експозицію музею «Ера». Приємною несподіванкою для керівників гуртків стала участь у майстер-класі з виготовлення воскових свічок, який провів головний природознавець Яворівського НПП Ігор Плесак.

Учасники методоб’єднання сповнені цікавих вражень, нових ідей та наснаги до виконання поставлених завдань поверталися у рідні райони.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь