Яворівський національний природний парк запрошує у гості

Минає останній місяць літа. Поки гріє тепле сонце і природа манить яскравими барвами, запрошуємо усіх бажаючих відвідати рекреаційні осередки Яворівського національного природного парку.

Відпочинкавий осередок «Верещиця», «Верещиця 2».Бази відпочинку розташовані в унікальній рекреаційній зоні Яворівщини. Відпочиваючі можуть скористатися тут мангалом, орендувати альтанку чи будиночок, покататися на човні, катамарані і навіть на велосипеді, насолодитись риболовлею. Для дітей:дитячий майданчик з гойдалками, пісочницею та гіркою.

Детальна інформація за тел. Адміністрація 03259 3-31-35; Замовлення «Верещиця» 0964600780 п.Ірина.

Детальна інформація за тел. Адміністрація 03259 3-31-35; Замовлення «Верещиця 2» 0985956209 п.Надя

Відпочинковий осередок «Козулька». Територія цього осередку розташована поблизу Крехівського монастиря. Відпочинкова база облаштована дерев’яними піднавісами, мангалами, малими архітектурними формами, лісовими меблями тощо. В оточенні тихої, віддаленої природи, що дарує відчуття легкості, розкинулись водойми для купання та спортивно-любительської риболовлі.

Детальна інформація за тел. Адміністрація 03259 3-31-35; Замовлення 0965416366 п.Ігор.

Відпочинковий осередок «Оселя Розточчя». Завдяки створенню ставка, відвідувачі мають можливість не лише ознайомитись з сільським колоритом, свійськими та дикими тваринами, а й активно провести вихідний день. На території осередку розвивається кінний туризм. Відвідувачі можуть милуватися нащадками дикого коня тарпана та здійснювати кінні прогулянки.
Однією з родзинок «Оселі Розточчя» є пасіка, де можливо не тільки скуштувати продукти бджільництва, а й спробувати цілющий «сон на бджолах».

Детальна інформація за тел. Адміністрація 03259 3-31-35; Замовлення 0967141854 п.Марія.

Відпочинковий осередок «Лелехівка». Особливим та пізнавальним є «Стежка Іванаи Франка», яка є своєрідним пам’ятником великому Каменяру. Тут облаштовано меморіальні зупинки, які прикрашені дерев’яними скульптурними композиціями Франкових героїв, маршрутом тягнеться розгорнута книга з творчості Каменяра.

Детальна інформація за тел. Адміністрація 03259 3-31-35; Замовлення 0677708361 п.Люба.

Водночас зазначаємо, що відпочиваючи на природі – потрібно її берегти! Пам‘ятайте, що під час відпочинку в лісі не можна ламати дерев, кущів та залишати палаючим багаття. Не забувайте після відпочинку прибрати територію, на якій Ви перебували, та в жодному випадку не залишайте в лісі побутового сміття.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь