XІX Міжнародний економічний форум

На Арені-Львів триває XІX Міжнародний економічний форум. Цьогорічний девіз форуму – «Invest In Lviv Region» об’єднав представників дипломатичних та бізнес-делегацій з України та закордону.

Сьогодні, участь у форумі взяли директор департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації Руслан Гречаник, начальник Державної екологічної інспекції у Львівській області Микола Маланич та начальник управління охорони природних ресурсів та моніторингу Оксана Війтик.

Міжнародний економічний форум – це потужна національна і міжнародна платформа, створена для компетентного обговорення важливих проблем, пов’язаних із конкурентоздатністю регіонів, їх стратегічним розвитком та економічним зростанням.

Головними завданнями цього заходу є: представлення України як безпечної території для ведення бізнесу, діалогу між владою і бізнесом, активізація транскордонної співпраці, залучення інвестицій, встановлення корисних бізнес-контактів між українськими та зарубіжними діловими колами.

Сьогодні, у другий день Форуму відбуваються тематичні заходи у сферах агропромислового розвитку, експорту, туризму, міжнародної технічної допомоги та енергозбереження.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь