Визначено переможців конкурсу «Перлина мого краю»

Визначено переможців фотоконкурсу «Перлина мого краю», організований департаментом екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.

Серед робіт, які надійшли як від аматорів так професійних майстрів лінз журі конкурсу визначили 4 найкращі роботи, авторами яких стали:

Лега Аліна Василівна з с.Сарни Яворівського району з роботою «Сарнівські старожили», біля черешень, які ростуть за селом пройшло не одне дитинство та час відпочинку перехожих, а місцеві жителі надіються, що старожили побачать щасливі моменти не одних поколінь;

00001Лега.jpg

Манько Дмитро Андрійович, житель м. Яворів з роботою «Господарі», яку вдалося зробити під час відвідування “Домівки Врятованих Тварин” в межахРегіональний ландшафтний парк “Знесіння”. Зазначаємо, що в межах Знесіння перебувають тварини, які постраждали від рук людини;

Мельник Ольга Русланівна з м.Львів з роботою, на якій відображено одну з стежок українськими Карпатами, яка мандрує поміж старовікових дерев, які зростають на теренах нашого краю;

Семащук Роман Богданович з м.Львів з світлиною лисиці рудої, яку зроблено в межах Урочища Біла гора (Вороняківське пасмо) поблизу с.Олесько Буського району.

Також всіх учасників фотоконкурсу «Перлина мого краю» нагородять дипломами про участь.

Зазначаємо, що журі розглядали роботи, які були надіслані у друкованому та електронному варіантах на адресу департаменту. Загалом до участі у конкурсі надійшло більше 60 фоторобіт, у яких відображено як природу західного регіону країни, так і узбережжя Чорного моря.

Організатори конкурсу вдячні кожному, хто взяв в ньому участь та засвідчив, що Перлин у нашому краї багато, лише потрібно їх зберегти та відтворювати для всіх, хто приїде їх споглядати в майбутньому.

Водночас зазначаємо, що з 08.11.2018 по 07.12.2018 триває конкурс відеороликів «Моя екологічна історія». Відеоматеріал, який подається на конкурс повинен бути екологічного спрямування, змістовним та мотивуючим, спрямованим на попередження та вирішення екологічних проблем, забезпечувати дбайливе ставлення до природи та екологічне виховання громадян. Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися на сайті департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА, або за телефоном 2387383.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь