Виробникам рибопродукції відшкодовуватимуть до 50% вартості рибопосадкового матеріалу.

11 серпня 2019 року в приміщенні Департаменту екології та природних ресурсів відбулася нарада Управління державного агенства рибного господарства у Львівській області з виробниками продукції аквакультури та суб’єктами господарювання Львівщини.

На нараді обговорювалося питання типових помилок при заповненні річної звітності за формулою № 1А-риба (річна) «Виробництво продукції аквакультури за 20-рік»; виконання норм зон аквакультури та зональної рибопродкції по регіонах України; зміни законодавства щодо безпечності харчових продуктів та з питань системи НАССР. Також обговорювалось питання про ведення журналів рибогосподарської діяльності та ведення реєстру виробників продукції аквакультури Львівської області.

Представник департаменту агропромислового розвитку ЛОДА ознайомив присутніх з Програмою розвитку АПК, де передбачено відшкодування виробникам до 50% вартості племінного рибопосадкового матеріалу і закликав скористатись з державної допомоги на розвиток риборозведення у Львівській області.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь