Всеукраїнський тур зі збереження Планети

Громадська організація «Українські Креативні Реформатори» запрошує взяти участь у тренінгових навчаннях міжнародної програми «Діти створюють країну».

Метою програми є виявлення, об’єднання та підтримка активних дітей. Ключовим завданням програми є трансформувати свідомість дітей від мислення «споживачів» до моделі «творців», які беруть відповідальність за своє майбутнє і майбутнє своєї країни.

В липні-жовтні відбудеться Всеукраїнський тур зі збереження Планети в 63 містах – це тренінгові навчання з поширення цінностей відповідального громадянина, турботи про навколишнє середовище, сталий розвиток, раціональне використання природних ресурсів.

Участь у тренінгу є чудовою нагодою знайти нових друзів, однодумців, дізнатися як організувати власну соціальну ініціативу, зберегти Планету та реалізувати свою місію на Землі.

Спільноти найактивніших дітей отримають можливість виграти поїздку до столиці, під час якої зможуть відвідати різноманітні екскурсії, навчитися створювати мультфільми й розказати про свої успіхи на радіо- та телеефірах.

Учасниками тренінгів можуть стати всі охочі, вік яких не перевищує 18 років.

Для участі у тренінгу потрібно заповнити анкету учасника програми у термін до 01.07.2018 та взяти участь хоча б в одному конкурсі в рамках міжнародної програми «Діти створюють країну» та зазначити чому для Вас це важливо. Анкета учасника програми знаходиться за посиланням: goo.gl/CAghaK

Подаруйте дітям можливості розвитку!

Розкажіть знайомим про програму!

Довідка:

Лілія Ткаченко, організатор програми «Діти створюють країну»

Номер телефону: +380952729579

Електронна адреса: ukr.ngo.info@gmail.com

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь