Відтворимо ліси разом

15-16 березня 2018 року в м. Києві до Міжнародного дня Лісу відбудеться ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція „Відтворимо ліси разом”. Тема конференції: „Науково-педагогічні та лісогосподарські основи організації діяльності учнівських лісництв”.

Мета заходу – привернення уваги державних та громадських організацій до проблем збереження біологічного різноманіття лісових екосистем, відтворення та розширення площі високопродуктивних стійких насаджень; підвищення фахового рівня керівників учнівських лісництв, а також сприяння співпраці навчальних закладів, органів державної влади, громадських організацій в поліпшенні ефективності роботи учнівських лісництв.

До участі у заході запрошуються працівники установ лісового господарства, наукові та науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів, профільних науково-дослідних установ, методисти та керівники учнівських лісництв позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів.

Для участі у заході необхідно до 5 березня 2018року пройти он-лайн реєстрацію за адресою: https://nenc.gov.ua/?page_id=3760

Конференція буде проводитися 15 березня 2018 р. на базі НЕНЦ; 16 березня – на базі ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБІП України.

Додаткова інформація: тел.(0362)63-50-29, 0975456084, 0504359319 Власюк Інна Миколаївна.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь