Відбулося засідання щодо розвитку біосферного резервату Розточчя

Сьогодні, 26.07.2019, в департаменті екології та природних ресурсів відбулося засідання Координаційної ради біосферного резервату «Розточчя» при Львівській обласній державній адміністрації.

Під час засідання наголосили на наступних питаннях: про налагодження управління біосферним резерватом Розточчя, необхідність створення плану розвитку біосферного резервату на 10 років, залучення представників районних адміністрацій та ОТГ для використання потенціалу та залучення коштів для соціально-економічного розвитку регіону Розточчя та внесення змін до складу Координаційної ради з метою оновлення складу. Необхідність налагодження тісної співпраці із польськими колегами для спільного управління та координацією заходів міжнародного резервату Розточчя.

У результаті проведеної наради члени координаційної ради наголосили на необхідності визначитись з особою головного координатора ради та долучити довирішення питань розвитку біосферного резервату «Розточчя» профільнікомісії, які діють на обласному рівні.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь