Відбулося засідання комісії з питань екології та природних ресурсів громадської ради при ЛОДА

13 серпня 2019 року відбулося засідання комісії з питань екології та природних ресурсів Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації.

Учасники обговорили пропозиції до формування стратегічної цілі «Чисте довкілля» Стратегії розвитку Львівської області на період до 2027 року. Ознайомилися з результатами виїзного засідання, яке відбулося 23.07.2019 у м.Кам’янка-Бузька щодо незаконних захоронень відходів тваринного походження ТзОВ «Еко-міт» і незадовільного стану води у сільських криницях. Розглянули питання функціонування ФГ «Озеро» (с. Старий Яричів) та прийняли рішення звернутися до контролюючих органів з метою врегулювання проблемних питань.

Предметом обговорення стали ініціативи департаменту екології та природних ресурсів щодо підтримки громадськістю законодавчих змін в частині збільшення надходжень до місцевих фондів охорони навколишнього природного середовища, ухвалення Закону України «Про відходи» ,включення борщівника Сосновського до переліку карантинних видів рослин тощо.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь