Відбулася зустріч з громадськістю щодо генерації ідей для проектів в рамках бюджетної секторальної підтримки ЄС

10.08.2017 у департаменті екології та природних ресурсів облдержадміністрації відбулася зустріч із представниками Комісії екології та природних ресурсів Громадської ради при облдержадміністрації, Дорадчого громадського органу при департаменті екології та природних ресурсів облдержадміністрації, експертним середовищем щодо генерації ідей для проектів в рамках бюджетної секторальної підтримки ЄС.

Начальник управління охорони природних ресурсів та моніторингу Депаратменту А. Сенюк ознайомив присутніх з основними вимогами, які ставляться до проектів. Зазначив, що Депаратмент працює над проектом «Розвиток інфраструктури, туристичної та рекреаційної привабливості територій регіональних ландшафтних парків Львівщини», вартість якого становить 8,78 млн.грн.

Під час засідання, учасники ознайомилися з презнтаційними матеріалами щодо написання проектів в рамках бюджетної секторальної підтримки ЄС.

Завершуючи зустріч, директор департаменту екологїі та природних ресурсів облдержадміністрації Р. Гречаник запропонував представникам громадськості подати ідеї, спрямовані на збереження довкілля для проектів секторальної підтримки ЄС та надати кандидатури представників експертного середовища для включення їх до складу Комісії по відбору проектів.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь