Велотуризм — це відпочинок для всіх.

Днями, в Регіональному ландшафному парку «Верхньодністровські Бескиди» на Старосамбирщині відбувся велозаїзд на гору Діл, яка висотою – 907 метрів над рівнем моря, протяжність 3 км. Час підйому – 1 год. 11 хв.

Новачкам варто знати, що існує декілька стилів та різновидів велотуризму. Звичайно, що всі вони мають одну спільну рису – подолання перешкод за допомогою велосипеда. Початківцям найкраще обрати цивілізований туризм – це звичайна велосипедна прогулянка на свіжому повітрі. Для більш досвічених – експедиційний велотуризм, який вигаданий та втілений на практиці людьми для яких першочергові цілі – подолати перешкоди. Однак про навколишні пейзажі та пам’ятки вони також не забувають. Байкерський велотуризм – це, в першу чергу, випробовування для вашого двоколісного товариша, спортивний – для досягнення та встановлення рекордів, зимовий – це вже захоплення екстремалів.
Окрім стилів є ще різновиди велотуризму: одноденний, похід вихідного дня, багатоденний велопохід. Звичайно, до підготовки будь-якого з цих видів потрібно підходити відповідально, а це фізична і моральна готовність велосипедиста, технічне обслуговування велосипеда та спорядження для походу.
Велотуризм — це відпочинок для всіх: дорослих і малих, спортсменів і тих, хто просто любить розваги на свіжому повітрі, головне правильно обрати напрямок і складність велоподорожі.

Для організації веломандрівки мальовничими куточками гірської Львівщини, зокрема Верхньодністровськими Бескидами Українських Карпат можна звернутися у адміністрацію РЛП «Верхньодністровські Бескиди» до п.Наталі за номером 0982856238.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь