Велосезон 2017 відкрито!

Так історично склалося, що кожного року велотуристичний сезон на території Яворівського національного природного парку відкривають велосипедисти з Польщі. Цей рік не став винятком. Місце масового відпочинку «Верещиця» відвідали гості із 9 міст Польщі. Серед них представники міністерств, воєводств, повітів та вузів.

Польські туристи не випадково заїхали саме на даний рекреаційно-туристичний об’єкт. Адже він розташований на «Центральному велосипедному маршруті Розточчя», який діє на території Біосферного резервату «Розточчя» з 2007 року і є досить популярним у середовищі польських веломандрівників.

Директор Яворівського НПП, заслужений природоохоронець України – Михайло Біляк, привітав гостей з-за кордону на території українського Розточчя. Окрім цього, провідний спеціаліст з рекреації Олена Геців провела для туристів екскурсію територією відпочинкового осередку.

Після відвідин парку, подорожуючі з-за кордону були приємно вражені облаштованістю території, належними умовами для активного відпочинку.

Місцеві кулінари пригостили учасників мандрівки смачною юшкою.

Відвідувачі щиро подякували за гостинність, а Катерина Гашик, Рафаїл Залевський із м. Познань та Йоана Швятковська із Варшави пообіцяли приїхати сюди відпочити вже на довший термін із сім’ями.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь