Ведмедиця Ласка вже у Домажирі

Сьогодні, 28.02.2019, ведмедиця Ласка із Покровського звіринця, що на Донеччині, завдяки команді ведмежого притулку «Домажир» та зоозахисникам прибула до унікального природного еко-освітнього простору для порятунку бурих ведмедів на Львівщині.

Тварина добре перенесла переїзд і тепер у неї період адаптації до нового місця. Ласка перебуває на карантині у своєму будиночку і має призвичаїтися до нових умов та великого вольєру у якому створені всі комфорті умови, максимально наближені до природніх.

Цього року у притулок «Домажир» планують прийняти ще до 5 ведмедів, які живуть у невідповідних умовах, зазначають у адміністрації ведмежого притулку «Домажир».

Водночас зазначаємо, що у Притулку, в якому умови максимально наближені до природніх, врятовані ведмеді проходять процес реабілітації та відновлення і станом на сьогодні їх там вже 11. Окрім того, він є не лише новою домівкою для ведмедів, але й потужним осередком освіти та виховання еко-свідомості. На регулярній основі тут відбуваються екскурсії і заходи, дотичні до зоозахисної та екологічної діяльності нашого краю. Сезон відвідувань притулку розпочинається з 10 березня 2019 року.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь