В Яворівському НПП обговорили шляхи привернення до парку туристів

У Яворівському національному природному парку (Львівська область) відбувся науково-практичний семінар з питань організації та використання рекреаційно-туристичного потенціалу Яворівського НПП. В семінарі взяли участь спеціалісти відділу культури та туризму Яворівської РДА, науковці Львова, працівники парку, представники туристичних фірм та фахівці дитячого центру екскурсій, туризму та спорту м. Львова.

Обговорювались шляхи вдосконалення екопросвітницької та рекреаційно-туристичної сфери Яворівського НПП, а також у найближчу перспективу розвитку велотуризму в рамках програми «РовеЛовер Розточчя – разом незважаючи на кордони» з центром у відпочинковому осередку Верещиця.

На семінарі були озвучені багато цікавих ідей, які будуть сприяти збільшенню відвідуваності Яворівського НПП, зокрема, катання на бричках, квест-екскурсії, фотозони, майстер-класи та відкриття нових туристичних об’єктів, які ще не використовувалися в екскурсійній та туристичній діяльності. Такими ідеями зацікавилися представники туристичних фірм, які бачать великий рекреаціно-туристичний потенціал парку та готові до співпраці.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь