В Україні буде створена нова система здійснення державного моніторингу охорони атмосферного повітря

Мінприроди підготувало проект Постанови КМУ «Деякі питання здійснення державного моніторингу в галузі охорони атмосферного повітря». Відповідно до неї буде затверджено Порядок здійснення державного моніторингу у галузі охорони атмосферного повітря.
Метою проекту постанови є встановлення засад щодо приведення у відповідність та забезпечення функціонування системи державного моніторингу у галузі охорони атмосферного повітря відповідно до вимог законодавства ЄС.

Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації запрошує громадськість прийняти участь в обговоренні для публічної дискусії щодо проекту в цілому, а також його окремих складових.
https://static.xx.fbcdn.net/http://deplv.gov.ua/wp-content/uploads/images/emoji.php/v9/t40/1/16/261d.png”);”>☝️Для того, щоб взяти участь у громадському обговоренні проекту потрібно авторизуватися через аккаунт у соціальній мережі «Facebook» на сайті Міністерства екології та природних ресурсів України за посиланням:https://menr.gov.ua/projects/142/.
https://static.xx.fbcdn.net/http://deplv.gov.ua/wp-content/uploads/images/emoji.php/v9/t34/1/16/23f0.png”);”>⏰Обговорення триватиме з 28 січня 2019р. по 28 лютого 2019р.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь