В театрі ляльок дітей навчать піклуватися про планету

Департамент екології та природних ресурсів виступає партнером вистав Львівського театру Ляльок про нашу планету і те, як кожен з нас може щодня піклуватись про неї маленькими кроками.

5-го листопада у Львівському театру Ляльок відбудеться прем’єра вистави- “Знайдена Лялька”. Це динамічна історія однієї Ляльки про її подорож з випадково знайденими друзями – Качанчиком від яблука, стареньким китайським Телефоном, вишуканою Лампочкою і буркотливим Черевиком. Всі вони мають спільну мрію – отримати друге життя в результаті вторинної переробки. На їхньому шляху до цього є одна перешкода – створений з непосортованих відходів Сміттємонстр якого має подолати кмітлива Лялька та її нові друзі.

Окрім того, що п’єса має захоплюючий сюжет, вона також є своєрідним посібником для найменших глядачів (а відтак і їхніх батьків), який наголошує, що захист нашої планети – починається з кожного з нас. І найпростіший спосіб це робити криється в простих буденних речах – таких як сортування відходів. Це вистава про нашу планету і те, як кожен з нас може щодня піклуватись про неї маленькими кроками.

“Знайдена Лялька” перша вистава в новому напрямку діяльності Львівського театру Ляльок – в циклі під назвою “Розумна дитина”. Сюди ввійдуть вистави та супровідні програми до них, котрі розкриватимуть пізнавальні важливі теми у форматі, котрий легко сприйматимуть навіть наші найменші глядачі.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь