В області сума надходжень від сплати екологічного податку в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року збільшився на 69%

За даними Головного управління Держказначейства у Львівській області впродовж 4 місяці 2017 року від сплати екологічного податку суб’єктами господарювання Львівщини та стягнень за екологічне забруднення до природоохоронних фондів надійшло понад 31 млн гривень.

Сума надходжень до обласного екологічного фонду складає17,0млнгривень, що у порівнянні з таким самим періодом минулого року становить на 11,4 млн гривень більше або на 69%.

Такого результату досягнуто завдяки тісній співпраці департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області, Державної екологічної інспекції у Львівській області та суб’єктів господарської діяльності-платників екологічного податку.

Екологічний податок сплачується суб’єктами господарювання як часткова компенсація негативного впливу на природу різного роду шкідливих та небезпечних факторів, що виникають у процесі ведення господарської діяльності.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь