В межах Львівщини відбулась загальнообласна толока

Сьогодні, 13 квітня, на Львівщині відбулась загальнообласна толока з прибирання, озеленення і благоустрою територій населених пунктів. Починаючи від 1999 року такі щорічні толоки стали традицією, які приурочені до Дня довкілля.

Працівники всіх структурних підрозділів Львівської ОДА сьогодні виїхали на толоку у лісгоспи області, зокрема вДП «Львівське ЛГ», ДП «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр», ДП «Буське ЛГ», ДП «Самбірське ЛГ», ДП «Жовківське ЛГ», ДП «ЗолочівськеЛГ», ДП «СколівськийЛГ»та ДП «Бібрське ЛГ».

Департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА мав можливість долучитись до прибирання території НПП “Сколівські Бескиди” та відвідати еколого-просвітницький центр в с. Крушельниця, який побудовано за кошти фонду ОНПС.

Загалом до екологічної ініціативи долучились понад 400 працівниківЛьвівської облдержадмінстрації. Вони прибирали сміття та садили дерева, кущі та квіти у декількох десятках лісгоспів на території усієї Львівщини.

Найважливішим є не просто прибрати сміття раз на рік, а виховати в собі культуру охорони довкілля. Сподіваємося на громадянську свідомість кожного жителя Львівщини – дбати й піклуватися про довкілля!

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь