В Києві відбувся заключний семінар з безпеки хвостосховищ басейну річки Дністер

Сьогодні, 22 січня в м. Києві відбувся заключний семінар з безпеки хвостосховищ басейну річки Дністер за участі центральних та територіальних органів виконавчої влади, делегації Республіки Молдова, представників підприємств-операторів хвостосховищ, команди проекту ГЕФ. Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації представляє начальник відділу регулювання використання водних ресурсів та надр Роман Туцький.

Метою зустрічі є представлення результатів дослідження поточного стану хвостосховищ території басейну річки Дністра та обговорення рекомендацій для формування Плану управління басейном Дністра.

У ході засідання сторони обговорили соціально-економічні аспекти експлуатації хвостосховищ та обмінялись думками між сторонами Проекту щодо подальшого застосування результатів дослідження поточного стану хвостосховищ.

Зазначимо, що в рамках проекту ГЕФ «Сприяння транскордонному співробітництву та комплексному управлінню водними ресурсами в басейні річки Дністер», ОБСЄ проводить дослідження поточного стану хвостосховищ та їх впливу на поверхневі води. Бенефіціаром проекту є Міністерство екології та природних ресурсів України.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь