Увага! Оголошено конкурс «Життя без сміття 2019»

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації спільно з природоохоронними установами області та Екологічною ініціативою Львівщини «Чисте Місто» організовує конкурс «Життя без сміття 2019», присвячений Всесвітньому дню вторинної переробки, який святкується 15 листопада.

До участі запрошуються учні 1-9 класів.

На Конкурс подаються малюнки, плакати, презентації та відео роботи присвячені темі зменшення побутових відходів, правильного їх сортування у домашніх умовах та вторинній переробці сировини, які повинні виконувати спонукальну роль та бути зрозумілими для суспільства. Роботи можуть бути виготовлені учасниками індивідуально або командно.

До конкурсної роботи додається короткий опис, в якому необхідно зазначити: прізвище, ім‘я, по батькові автора; його вік, клас, назву роботи; повну назву і адресу навчального закладу; контактний номер телефону автора та навчального закладу; електронну скриньку.

Роботи потрібно надіслати до 30 листопада 2019 року на поштову адресу: Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, 79026, м. Львів, вул. Стрийська 98 зазначивши на листі: конкурс «Життя без сміття 2019» та їх електронний варіант на електронну скриньку: biores_lviv@ukr.net (малюнки і плакати обов’язково повинні бути подані організатору у паперовому варіанті!).

Автори найкращих робіт отримають подарунки від Львівської обласної державної адміністрації, а їх роботи візьмуть участь у виставках під час проведення екологічних заходів.

За детальнішою інформацією звертайтеся у департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації за телефоном: 2387399 або пишіть на електронну скриньку biores_lviv@ukr.net.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь