Україна виконала операції зі списання та випуску одиниць відповідно до вимог першого періоду дії Кіотського Протоколу

Україна виконала операції зі списання та випуску одиниць відповідно до вимог першого періоду дії Кіотського протоколу. Про це повідомив Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак.

У результаті Україна не змогла здійснити операції зі списання та випуску одиниць відповідно до вимог першого періоду дії Кіотського протоколу і як наслідок, у вересні 2016 року Комітет з дотримання Кіотського протоколу Секретаріату Рамкової Конвенції ООН зі зміни клімату ухвалив рішення щодо невиконання Україною у повному обсязі вимог звітності у рамках першого періоду зобов’язань Кіотського протоколу», – пояснив Остап Семерак.

За останній рік Мінприроди вдалося відновити роботу Національного реєстру, виконати всі вимоги Комітету з дотримання Кіотського протоколу, забезпечити прийняття рішення Конференції Сторін Кіотського протоколу у м. Марракеш (Королівство Маррокко) щодо заохочення зусиль України для формальної демонстрації виконання зобов’язань щодо звітності в рамках першого періоду зобов’язань Кіотського протоколу та доручити Секретаріату здійснити, на винятковій основі, необхідні заходи для надання Україні можливості їх виконати.

Детальніше за посиланнямhttp://www.menr.gov.ua/press-center/news/123-news1/6237-ostap-semerak-ukraina-vykonala-operatsii-zi-spysannia-ta-vypusku-odynyts-vidpovidno-do-vymoh-pershoho-periodu-dii-kiotskoho-protokolu

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь