Учнівську та студентську молодь запрошують до участі у Всеукраїнському біологічному форумі «Дотик природи»

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді спільно з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка у вересні – листопаді проведе Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи».

Форум відбуватиметься у 2 етапи: І етап (відбірковий, заочний) – у вересні-жовтні, II етап (фінальний, очний) – з 1 до 3 листопада в м.Києві.

До участі в заході запрошуються учні позашкільних, загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів, які мають досвід дослідницько-експериментальної роботи в галузях природничих наук.

Для участі в І етапі Форуму необхідно до 30вересня зареєструватися нана сайті

На підставі поданих матеріалів організаційний комітет проведе відбір учасників фінального (очного) етапу заходу. Результати відбору оприлюднять до 3жовтня.

У межах Форуму проведуть Фестиваль учнівських і студентських стартапів. За результатами фінального (очного) етапу Форуму кращі проекти, що відповідають формату стартапів, отримають право взяти участь у Фестивалі, який відбудеться 2листопада.

З положеннями про Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи» можна ознайомитисяна сайті

Додаткова інформація – за телефотом : (044)430-02-60, 430-04-91, (067)459-95-28, контактна особа –Володимир Комендантов.

джерело:http://loda.gov.ua/news?id=30117

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь