У сільськогосподарському дорадчому центрі «Фермерська країна» відбувся тренінг «Ставкове рибництво. В чому секрет успіху?»

У п’ятницю, 29 листопада 2019 року, у офісі сільськогосподарського дорадчого центру «Фермерська Країна», який знаходиться у с.Ямпіль Пустомитівського району, відбувся тренінг «Ставкове рибництво. В чому секрет успіху?» для власників господарств, які вирощують рибу та бажають вдосконалити свої технології, або вперше почали вирощувати рибу і не знають з чого почати ведення господарства.

Основними методами роботи під час тренінгу стали міні-лекції та дискусії, під час яких обговорили порядок надання водних об’єктів у користування на умовах оренди з метою розвитку аквакультури та рекреації, технологічні аспекти вирощування риби, ефективність використання кормів,меліоративні заходи для ставів, профілактика риб від хвороб, технологічні аспекти вирощування та транспортування риби, а також обговорили розрахунок основних затрат на один гектар водного дзеркала та який дохід з гектара можна отримати.

Участь у тренінгу взяв начальниквідділу регулювання використання водних ресурсів та надр департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Роман Туцький.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь