У парку «Високий Замок» висаджено «Дерева миру»

12 квітня працівники Львівської обласної державної телерадіокомпанії спільно з представниками департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації висадили дерева на території парку «Високий Замок» в рамках Всеукраїнської безстрокової акції «Дерево миру».

Для нас важливо, що представники засобів масової інформації відгукнулися і долучилися до екологічної ініціативи, оскільки це можливість донести до кожного мешканця Львівщини інформацію про важливість збереження довкілля і роль кожного з нас у цій справі.

Людина є частиною природи і у людини є можливість її змінювати. Нам подобається чисте повітря, прозора вода в річках, зелена трава на лугах, могутні дерева в лісах. Це життя. І наш обов’язок — зберегти його.

Нагадаємо, що завданням Всеукраїнської безстрокової акції «Дерево миру» є привернути увагу українців до екологічних проблем, підвищити інтерес до шанобливого відношення до навколишнього природного середовища, формування екологічної свідомості та патріотизму, прагнення берегти рідну природу і країну.

Запрошуємо кожного долучитися до акції «Дерево миру». Малими кроками до вирішення великих проблем!

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь