У Мінприроди відбудеться відкрите обговорення розроблених документів для запровадження європейського інституту оцінки впливу на довкілля (ОВД)

Мінприроди оприлюднило проекти нормативно-правових актів, розроблених на виконання ЗУ «Про оцінку впливу на довкілля» від 23.05.17 № 2059-VIII та запрошує 12 жовтня всіх, хто стежить за цією темою, взяти участь у відкритому обговоренні проектів документів.

Обговорення відбуватиметься під головуванням заступника Міністра з питань європейської інтеграції Миколи Кузьо.

На відкрите громадське обговорення виноситься:

1. Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку передачі документації для надання висновку з оцінки впливу на довкілля та ведення Єдиного реєстру з оцінки впливу на довкілля»;

2. Проект Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Критеріїв визначення планованої діяльності, її розширення та зміна, які не підлягають оцінці впливу на довкілля» ;

3. Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань у процесі оцінки впливу на довкілля».

З текстами запропонованих проектів нормативно-правових документів можна ознайомитисяза посиланням.

Контактна особа для надання пропозицій чи зауважень до вказаних проектів актів Марина Шимкус 206-20-89 (m.shimkus@menr.gov.ua).

Місце проведення:Орхуський центр при Мінприроди (вул. Митрополита В. Липківського, 35, 1-й поверх).

Початок об 11:00 12 жовтня (вхід вільний).

джерело:https://menr.gov.ua/news/31757.html

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь