У м. Івано-Франківськ проходить стартова зустріч щодо реалізації проекту ГЕФ «Сприяння транскордонному співробітництву та комплексному управлінню водними ресурсами в басейні річки Дністер»

ОБСЄ у співпраці з Програмою розвитку ООН та Європейською економічною комісією ООН реалізовує проект Глобального екологічного фонду «Сприяння транскордонному співробітництву та комплексному управлінню водними ресурсами в басейні річки Дністер». Бенефіціаром проекту є Міністерство екології та природних ресурсів України.

Перший компонент проекту «Детальний аналіз водних ресурсів, пов’язаних з ними екосистем і їх використання» передбачає дослідження поточного стану хвостосховищ в басейні річки Дністер.

2 липня 2018 року в м. Івано-Франківськ проходить стартова зустріч за участі всіх сторін Проекту – представників Мінприроди, ОБСЄ, місцевих органів влади та підприємств, на території яких розташовані хвостосховища. На зустрічі проводиться обговорення нагальних питань безпеки хвостосховищ регіону та пропозицій щодо формування відповідних програм (планів) заходів для плану управління річковим басейном Дністра.

Участь в обговоренні Проекту взяв заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Максим Василишин.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь