У м. Червоноград Сокальського району проводяться роботи із реконструкції скидного колектора очищених стічних вод Червоноградських очисних споруд

З метою забезпечення водовідведення господарсько-побутових каналізаційних стоків, а також покращення якісної очистки стоків на Червоноградськх очисних спорудах тривають роботи по реалізації природоохоронного заходу «Реконструкція скидного колектора очищених стічних вод Червоноградських очисних споруд в с. Добрячин, Сокальського району Львівської області на ділянці від КОС м. Червонограда до автодороги Червоноград-Сокаль».

Результатом впровадження проектубуде вирішено проблему скидання стоків, запобігання попадання забруднюючих речовин у грунти, поверхневі та грунтові води, забезпечено ступінь очистки стічних вод до нормативних вимог, що сприятиме зменшенню концентрації забруднень у стічних водах перед їх скидом, що забезпечить покращення екологічної ситуації в місті.

З державного фонду охорони навколишнього природного середовища на зазначений захід у 2019 році виділено 5037,19 тис. гривень.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь