У Львові відбувся #ЧистеМістоФест2019

Вихідними у Львові відбувся фестиваль Чисте місто. В одному місці зібралися всі знакові, провідні екоініціативи та екопроєкти не тільки зі Львова, перевізники твердих побутових відходів, експерти, переробники вторинної сировини та виробники екологічної продукції, а для дітей провели ряд екомайстерок (як правильно сортувати сміття, садити фіалки, робити корисні солодощі тощо), забіг, екологічний квест, еколотерею та презентували виставу «Знайдена лялька» Львівського обласного академічного театру ляльок.

Директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації Руслан Гречаник в рамках фестивалю #ЧистеМістоФест2019, долучився до обговорення з представниками об’єднаних територіальних громад (#ОТГ) про екологічні виклики сьогодення та вміння громад знайти кошти на фінансування заходів екологічної спрямування.

Серед присутніх поширили друковані матеріали щодо запобігання спалюванню сухої рослинності чи її залишків, екологічні зошити «Сортуй відходи правильно» і «Моє довкілля», які надруковано за кошти фонду ОНПС в межах фінансування заходів екологічного спрямування.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь