У Львові стартував ІV-й Міжнародний Екологічний Форум «ВОДА та ЕНЕРГІЯ»

Сьогодні, 13 вересня, на стадіоні «Арена Львів» відбулось офіційне відкриття ІV Міжнародного екологічного форуму «Вода та Енергія», що триватиме у Львові впродовж 13-14 вересня.

Під час Форуму обговорюватимуть реформи в екологічному законодавстві, європейський досвід реорганізації ринку комунальних послуг, інвестиції впроекти модернізації інфраструктури, використання відходів яквторинної сировини, енергоощадні таекологічні проекти вУкраїні. Також завтра відбудеться ряд дискусійних панелей, де говоритимуть про модернізацію очисних споруд, зменшення втрат води, переробку побутових відходів.

Відкрив та розпочав першу панельну дискусію екологічного форуму голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, який наголосив на важливості форуму і розуміння тих питань, які експерти обговорюватимуть впродовж двох днів.

Під час Форуму також триває виставка інноваційних технологій «Water Pro», у якій залучені підприємства та компанії-виробники європейського обладнання та технологій для очищення природних і стічних вод, переробки та сортування відходів з Німеччини, Данії, Норвегії, Литви, Словенії, Італії, Чехії, Польщі.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь